ساختمان کتابخانه مرکزی با مساحت بیش از ۷۰۰ مترمربع شامل سالن مطالعه ، مخزن کتاب ، بخش کتب مرجع و پایاننامه، سایتهای اینترنت و مركز اطلاع رساني با بیش از ۲۵ دستگاه كامپيوتر مجهز به تين كلاينت و يكدستگاه پروژكتور براي برگزاري كلاس داراي ۳۰۹۱۱ هزار نسخه کتاب ( فارسی و لاتین ) درزمینهٔ های علوم پایه و بالینی پزشکی، ۷۲۱پایاننامه، ۱۲۴ طرح تحقیقاتی، بیش از۹۶۱ عدد سی دی مشغول به فعالیت و ارائه خدمات کتابخانهای به اساتید، دانشجویان و کارکنان میباشد.بهواسطه عضویت دانشگاه در سامانه منبع یاب (Resource Finder) توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، برای دسترسی آسان، سریع و راحت به مجلات، کتابها و راهنماهای مورد اشتراک وزارت بهداشت از ناشران معتبر بینالمللی تهیهشده است. و امکان دسترسی به منابع Online پزشکی را فراهم میآورد،در حال حاضر مجله لاتین بهصورت چاپی خریداری نمیگردد و نیاز محققین دانشگاه به مقالات لاتین از طریق پایگاههای اطلاعاتی مشترک دانشگاه تأمین میگردد.
وجود ۱۰ دستگاه کامپیوتر امکان دسترسی به اینترنت ، منابع الکترونیک (کتب مجلات الکترونیک) را برای اعضای کتابخانه فراهم نموده است . علاوه بر این کتابخانه مجهز به سیستم Wireless بوده که امکان دسترسی به اینترنت را در فضای کتابخانه برای کلیه اعضایی که دارای کامپیوترهای شخصی میباشند، فراهم میآورد.
در سال ۱۳۹۵ سیستم یکپارچه کتابخانه دیجیتال آذرخش جهت یکپارچهسازی خدمات ارائهشده در کتابخانههای دانشگاه خریداری گردید. این سیستم شبکه بههمپیوستهای از کتابخانههای دانشگاه را به وجود آورده که علاوه بر قابلیتهایی مانند جستجوی همزمان در اطلاعات کتابشناختی تمامی کتابخانههای دانشگاه، امکان ایزو گرفتن آنلاین و انتقال اطلاعات جهت فهرستنویسی یکدست و منسجم، خدمات دیگری چون ثبتنام اینترنتی،جستجو، رزرو و تمدید کتاب، ارسال درخواست خرید کتاب و سایر منابع اطلاعاتی و داشتن کتابخانه شخصی، امکان پرسش و پاسخ، بارگذاری متن، عکس، فیلم و کلیه منابع دیجیتالی را ارائه میدهد. به دنبال راهاندازی و نصب نرمافزار فوق، جهت تسریع در امر خدمات کتابخانهای به دانشجویان ،کارت کتابخانه آنها باکارت دانشجویی ادغامشده و دانشجویان عضو تنها با ارائه کارت دانشجویی خود میتوانند از کلیه خدمات ارائهشده در تمامی کتابخانههای دانشگاه استفاده نمایند.